Voor de ouders

Lieve ouders

Ellaennuffel.nl is een leuke plek op het internet waar je met een gerust hart je kind kan laten genieten van de liedjes, de knutselvideos en de spelletjes. Het is al moeilijk genoeg om onze kinderen te beschermen tegen alle gekheid op het internet tegenwoordig en met ellaennuffel.nl willen we ons steentje bijdragen om die zorg weg te nemen.
We zijn druk bezig om steeds nieuwe content te maken zoals leuke kleurplaten en leuke knutselprojecten voor de kinderen om samen met papa of mama te doen.

Het Boekje

Ella en Nuffel is een verhaal-, en liedjesboek waar op speelse wijze 10 routinemomenten van de dag bezongen worden. Hierdoor worden momenten in de “peuterpuberteit” waar de kinderen bijvoorbeeld niet willen douchen positief geladen door een liedje.
Gabriel is de vader van Ella en bedacht de liedjes tijdens zijn momenten met zijn dochter. De eerste, het slaaplied, ontstond toen zijn dochter ziek was en niet kon slapen. Na het slaaplied ontstond het douchelied omdat Ella niet van douchen hield, Het doucheliedje samen zingen maakte het tot een leuke bezigheid voor Ella (èn Papa)! Toen Ella van enthousiasme ineens jobajee! riep, heeft hij dáár later ook weer een liedje van gemaakt. De tekeningen maakte hij dan in de avonduren als ze in bed lag.
Ella en Nuffel zijn altijd samen. Elke dag en elk liedje. Japie het apie en Omitoom het olifantje horen er ook bij.
Dit eerste boekje richt zich op kinderen tot ongeveer 5/6 jaar en geeft de dagelijkse handelingen extra positieve lading doordat er samen gezongen kan worden.
Actrice en zangeres Hadewych Minis (zelf moeder van een jonge dochter) is door een wederzijdse vriend in contact gebracht met Gabriel. Zij was erg enthousiast over het concept en heeft alle liedjes ingezongen. Na alles te perfectioneren en te bundelen is het eerste Ella en Nuffel boek nu echt een feit geworden!